Ik ben Sylvia Kooijman, woonachtig in Almere, Flevoland. Leuk dat je geïnteresseerd bent in Uniek Kinderyoga.

De naam Uniek Kinderyoga betekent voor mij dat ieder kind uniek is met zijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Het pure van kinderen maakt mij blij en ik vind het dan ook een voorrecht om samen met de kinderen op yoga-avontuur te gaan!

Ik voel me heel erg verbonden met de natuur en vind het waardevol om dit uit te dragen naar de kinderen die naar mijn lessen komen. Ik werk dan ook graag met natuurlijke materialen in mijn les.

In 2014 heb ik met heel veel plezier de opleidingen, Holistisch Kinderyoga, Peuter / Kleuteryoga en Mindfulness bij Arterre in Nijmegen gedaan. In 2015 heb ik mijn kennis aangevuld met de opleiding Therapeutisch Kinderyoga en begin 2016 met de opleiding Hartfocus/ Heartfulness, die ik ook beide bij Arterre heb gevolgd.

In april 2016 de workshop Deugdenyoga voor kinderen gevolgd bij Dolfijnwellness in Amsterdam. Deugden zijn kwaliteiten die wij allemaal bezitten zoals kracht, vertrouwen en behulpzaamheid. De ene deugd kan wat meer ontwikkeld zijn dan de ander! Door tijdens de les actief bezig te zijn met deugden worden de kinderen zich hier meer van bewust.

In Januari 2017 met veel plezier de opleiding Tieneryoga gedaan, die ik ook bij Arterre gevolgd heb.

Dit mooie pakket van opleidingen maken mijn lessen nog meer compleet!

Meer uitleg over mijn lessen vindt u bij ‘Voor ouders‘.

“Weet je wat de giraf mij gaf,
Ik kreeg een knipoog van heel hoog.
En daarom ben ik nu zo blij,
Die knipoog was helemaal alleen voor mij.”