Waarom ouder/kindyoga?

Door samen op een speelse wijze bezig te zijn met yoga, wordt de unieke band tussen ouder en kind nog meer versterkt. Elkaar steeds meer ontdekken en daardoor beter leren kennen! Jij of je kind hoeft hiervoor helemaal niet lenig te zijn. Ouder/Kind yoga is bedoeld om samen van te genieten!
Een uur lang in een groep, toch ‘Samen Tijd’ voor jou en je kind!

Ouder/Kindyoga, wat doe je dan eigenlijk?

Aan de hand van een thema, zoals de dierentuin, het strand, seizoenen en nog veel meer ben je samen met je kind op een speelse wijze bezig met yoga. We doen yogahoudingen die passen bij het thema en de leeftijd van de kinderen.
We stimuleren onze zintuigen, zoals elkaar iets te laten ruiken of proeven met de ogen dicht.
Met ademspel, door bijvoorbeeld het overblazen van een veer of blad, het zingen van liedjes/mantra’s.
Genieten en grenzen leren aangeven bij een onderlinge massage en aan het eind van de les samen ontspannen onder een deken.
Na de ontspanning drinken we thee/limonade/water met iets lekkers erbij. Met als afsluiting nog een activiteit, zoals tekenen of iets wat past bij het thema.

Voor wie en hoe vaak zijn de lessen?

Voor ouders met hun kinderen vanaf 2,5 jaar tot 11 jaar. Maar het is natuurlijk ook heel fijn om dit samen met opa/oma, oom/tante te doen, voor de versterking van die onderlinge band. Omdat de belevingswereld op elke leeftijd anders is, zijn mijn lessen in verschillende leeftijdsgroepen en tijden.

Een keer per maand, op een zaterdag, is er een les in de ochtend van 9.30-10.30/45 voor ouders/kinderen van 2,5 t/m 5 jaar. In de middag is de les van 14.00-15.00/15 voor ouders/kinderen van 6 t/m 10 jaar. Voor ouders/tieners vanaf 11 jaar, kijk dan bij Tieneryoga.

De eerste ouder/kind yogales is op zaterdag 14 december. Bij elke les is er plaats voor maximaal 4 ouders/kinderen. Om mee te doen stuur dan een mail naar info@uniekkinderyoga.nl                                            

Zaterdag 14 december Kerstles met Dikkie Dik Ouder/Kindyoga 2,5 t/m 5 jaar van 9.30-10.30 uur.

Dikkie Dik ziet in de kerstboom allemaal mooie dingen hangen, ballen, slingers, maar ook……? Oh oh, als dat maar goed gaat!!
 
Wil je weten wat Dikkie Dik nog meer ziet, kom dan samen met je (klein)zoon/dochter meedoen met de Kerstles.

Samen op een speelse wijze yogahoudingen doen, adem-en zintuigenspel, genieten van een ontspanmoment onder een deken en nog veel meer!

Een uur lang in een kleine groep, tijd en aandacht voor elkaar!

Na afloop van de yogales drinken en eten we iets lekkers met elkaar. Kosten per koppel €15,00.

* Lijkt het je leuk om samen met je (klein)kind op een speelse wijze bezig te zijn met yoga, geef je dan op door een mail te sturen naar info@uniekkinderyoga.nl Wil je eerst nog meer informatie, dat kan op mijn mobiele nummer 0623659350.

Zaterdag 14 december De Kleine Kerstman Ouder/Kindyoga 6 t/m 10 jaar van 14.00-15.00 uur

Ergens ver in het noorden ligt het dorp waar de kerstmannen wonen. Daar woont ook een kleine kerstman die dol is op Kerstmis.
 
Eind november krijgt hij al de kriebels. Hij maakt zijn slee schoon en poetst zijn laarzen; hij hangt zijn kerstmannenjas alvast buiten om hem te laten luchten. En altijd is hij de eerste die een boompje uit het grote bos gaat halen.
 
Maar ieder jaar krijgt de kleine kerstman weer te horen dat hij niet mee mag om de cadeautjes naar de kinderen te brengen, hij is te klein.
 
Gelukkig ontdekt de kleine kerstman dat de dieren in het bos ook heel graag cadeautjes willen krijgen. Vanaf die dag is de kleine kerstman de enige echte dierenkerstman.

We luisteren naar het kerstverhaal, doen op een speelse wijze yogahoudingen, adem-en zintuigenspel, genieten van een ontspanmoment onder een deken en nog veel meer!

Een uur lang in een kleine groep, tijd en aandacht voor elkaar!

Na afloop van de yogales drinken en eten we iets lekkers met elkaar. Kosten per koppel €15,00

* Lijkt het je leuk om samen met je (klein)kind op een speelse wijze bezig te zijn met yoga, geef je dan op door een mail te sturen naar info@uniekkinderyoga.nl Wil je eerst nog meer informatie, dat kan op mijn mobiele nummer 0623659350.