Waarom ouder/kindyoga?

Door samen op een speelse wijze bezig te zijn met yoga, wordt de unieke band tussen ouder en kind nog meer versterkt. Elkaar steeds meer ontdekken en daardoor beter leren kennen! Jij of je kind hoeft hiervoor helemaal niet lenig te zijn. Ouder/Kind yoga is bedoeld om samen van te genieten!
Een uur lang in een groep, toch ‘Samen Tijd’ voor jou en je kind!

Ouder/Kindyoga, wat doe je dan eigenlijk?

Aan de hand van een thema, zoals de dierentuin, het strand, seizoenen en nog veel meer ben je samen met je kind op een speelse wijze bezig met yoga. We doen yogahoudingen die passen bij het thema en de leeftijd van de kinderen.
We stimuleren onze zintuigen, zoals elkaar iets te laten ruiken of proeven met de ogen dicht.
Met ademspel, door bijvoorbeeld het overblazen van een veer of blad, het zingen van liedjes/mantra’s.
Genieten en grenzen leren aangeven bij een onderlinge massage en aan het eind van de les samen ontspannen onder een deken.
Na de ontspanning drinken we thee/limonade/water met iets lekkers erbij. Met als afsluiting nog een activiteit, zoals tekenen of iets wat past bij het thema.

Voor wie en hoe vaak zijn de lessen?

Voor ouders met hun kinderen vanaf 2,5 jaar tot 11 jaar. Maar het is natuurlijk ook heel fijn om dit samen met opa/oma, oom/tante te doen, voor de versterking van die onderlinge band. Omdat de belevingswereld op elke leeftijd anders is, zijn mijn lessen in verschillende leeftijdsgroepen en tijden.

Een keer per maand, op een vrijdag, is er een les in de ochtend van 9.30-10.30 uur voor ouders/kinderen van 2,5 t/m 5 jaar. Op zaterdagochtend is de les ook van 9.30-10.30 uur voor ouders/kinderen van 6 t/m 10 jaar.

De eerste volgende is een Mind Walk Lentewandeling Ouder/Kind op zaterdagochtend 4 april en 9 mei vanaf 4 jaar in de Oostvaardersplassen Almere Buiten. Om mee te doen stuur dan een mail naar info@uniekkinderyoga.nl       

Ook organiseer ik Mind Walk Workshops voor volwassenen in de mooie natuur van Almere!

Voor Ouder/Kindyoga van 2,5 t/m 5 jaar is er nog geen datum gepland.

We doen samen op een speelse wijze yogahoudingen, adem-en zintuigenspel, genieten van een ontspanmoment onder een deken en nog veel meer!

Een uur lang in een kleine groep, tijd en aandacht voor elkaar!

Na afloop van de yogales drinken en eten we iets lekkers met elkaar.

Kosten per koppel €15,00.

* Lijkt het je leuk om samen met je (klein)kind op een speelse wijze bezig te zijn met yoga, geef je dan op door een mail te sturen naar info@uniekkinderyoga.nl Wil je eerst nog meer informatie, dat kan op mijn mobiele nummer 0623659350.

Zaterdagochtend 4 april Mind Walk Lentewandeling Ouder/Kind vanaf 4 jaar van 9.30-10.30/10.45 uur in de Oostvaardersplassen.

In de lente ontwaakt de natuur. De bolletjes komen boven de grond, er verschijnen knoppen aan de takken en dieren zoals de egel worden wakker uit hun winterslaap.

Tijdens de Mind Walk Lentewandeling ga je samen met je (klein)kind o.a. bewust wandelen, opmerkzaam zijn bij hoe we lopen en hoe de muis of de kikker? We doen samen op een speelse wijze yogahoudingen, laten onze eigen energie heerlijk stromen, hebben aandacht voor onze zintuigen, ruiken, horen, voelen, zien en proeven en doen ontspanningsoefeningen/spelletjes met elkaar.

Doen jullie mee om de terugkeer van de lente te vieren?

Na de wandeling drinken we koffie/thee/limonade en eten we wat lekkers met elkaar.

Deze Mind Walk Lente Wandeling is voor (groot)ouders samen met hun (klein)kind vanaf 4 jaar. Kosten per koppel € 15,00. Een tweede kind mag meedoen voor € 5,00. Maximaal twee kinderen per ouder.

* Lijkt het je leuk om samen met je (klein)kind op een speelse wijze bezig te zijn met yoga, geef je dan op door een mail te sturen naar info@uniekkinderyoga.nl Wil je eerst nog meer informatie, dat kan op mijn mobiele nummer 0623659350.