Waarom ouder/kindyoga?

Door samen op een speelse wijze bezig te zijn met yoga, wordt de unieke band tussen ouder en kind nog meer versterkt. Elkaar steeds meer ontdekken en daardoor beter leren kennen! Jij of je kind hoeft hiervoor helemaal niet lenig te zijn. Ouder/Kind yoga is bedoeld om samen van te genieten!
Een uur lang in een groep, toch ‘Samen Tijd’ voor jou en je kind!

Ouder/Kindyoga, wat doe je dan eigenlijk?

Aan de hand van een thema, zoals de dierentuin, het strand, seizoenen en nog veel meer ben je samen met je kind op een speelse wijze bezig met yoga. We doen yogahoudingen die passen bij het thema en de leeftijd van de kinderen.
We stimuleren onze zintuigen, zoals elkaar iets te laten ruiken of proeven met de ogen dicht.
Met ademspel, door bijvoorbeeld het overblazen van een veer of blad, het zingen van liedjes/mantra’s.
Genieten en grenzen leren aangeven bij een onderlinge massage en aan het eind van de les samen ontspannen onder een deken.
Na de ontspanning drinken we thee/limonade/water met iets lekkers erbij. Met als afsluiting nog een activiteit, zoals tekenen of iets wat past bij het thema.

Voor wie en hoe vaak zijn de lessen?

Voor ouders met hun kinderen vanaf 2,5 jaar tot 11 jaar. Maar het is natuurlijk ook heel fijn om dit samen met opa/oma, oom/tante te doen, voor de versterking van die onderlinge band. Omdat de belevingswereld op elke leeftijd anders is, zijn mijn lessen in verschillende leeftijdsgroepen en tijden.

Een keer per maand, op een zaterdag, is er een les in de ochtend van 9.30-10.30/45 voor ouders/kinderen van 2,5 t/m 5 jaar. In de middag is de les van 14.00-15.00/15 voor ouders/kinderen van 6 t/m 10 jaar. Voor ouders/tieners vanaf 11 jaar, kijk dan bij Tieneryoga.

De eerste volgende ouder/kind yogales is op vrijdag 28 februari voor 2,5 t/m 5 jaar en op zaterdagochtend 29 februari van 6 t/m 10 jaar. Bij elke les is er plaats voor maximaal 4 ouders/kinderen. Om mee te doen stuur dan een mail naar info@uniekkinderyoga.nl                                            

Vrijdagochtend 28 februari Mamma kwijt Ouder/Kindyoga 2,5 t/m 5 jaar van 9.30-10.30 uur.

Kleine Uil ligt samen met Mamma Uil te slapen in hun nest. Totdat Kleine Uil ineens over de rand valt en Boink, Boink, Boink…… hij zomaar op de grond ligt! Waar is zijn mamma nu gebleven? Gelukkig wonen er in het bos allemaal dieren die hem graag willen helpen om zijn mamma weer snel te vinden!

We doen samen op een speelse wijze yogahoudingen, adem-en zintuigenspel, genieten van een ontspanmoment onder een deken en nog veel meer!

Een uur lang in een kleine groep, tijd en aandacht voor elkaar!

Na afloop van de yogales drinken en eten we iets lekkers met elkaar.

Kosten per koppel €15,00.

* Lijkt het je leuk om samen met je (klein)kind op een speelse wijze bezig te zijn met yoga, geef je dan op door een mail te sturen naar info@uniekkinderyoga.nl Wil je eerst nog meer informatie, dat kan op mijn mobiele nummer 0623659350.

Zaterdagochtend 29 februari Mag ik van jou een kusje Ouder/Kindyoga 6 t/m 10 jaar van 9.30-10.30 uur.

Ken je ook het gevoel, dat kriebelende gevoel diep van binnen. En je hele dag niet kan stoppen met dansen en springen?
 
Muis ligt in bed met haar ogen wijd open te staren. Ze had op het verkleedfeest een klein kusje gekregen, zo warm en fijn. Zou er soms iemand verliefd op haar zijn?
 
Muis bedenkt een plan, wil je het horen? Kom dan samen met je (klein)dochter/zoon mee naar de Ouder/Kind yogales.
We doen op een speelse wijze yogahoudingen, adem-en zintuigenspel, genieten van een ontspanmoment onder een deken en nog veel meer! Een uur lang in een kleine groep, tijd en aandacht voor elkaar!

Na afloop van de yogales drinken en eten we iets lekkers met elkaar.

Kosten per koppel €15,00

* Lijkt het je leuk om samen met je (klein)kind op een speelse wijze bezig te zijn met yoga, geef je dan op door een mail te sturen naar info@uniekkinderyoga.nl Wil je eerst nog meer informatie, dat kan op mijn mobiele nummer 0623659350.