Wat doen we bij yoga?

De yogales bestaat niet alleen uit houdingen, we doen ook spelletjes! We zingen, maken muziek of doen een zintuigenspel (ruiken, horen, proeven, voelen en zien). We hebben aandacht voor onze ademhaling, luisteren naar elkaar en nemen natuurlijk ook de tijd om te ontspannen. Daar word je lekker rustig en ontspannen van. Het gaat bij yoga niet om een wedstrijd, de ander is niet beter dan jij. Je probeert de houdingen zo goed mogelijk mee te doen, de ene keer gaat dat beter dan de andere keer. Je zal zien dat het je beter lukt als je het vaker doet.

Elke les heeft een thema, dat is waar de les over gaat. Dat kan van alles zijn! Voorbeelden daarvan zijn de zee, de dierentuin, samenwerken en nog veel meer. Het is heel leuk als jullie over een thema willen meedenken! Bij de yoga horen ook spelregels hoe we met elkaar omgaan, zodat we ons allemaal prettig voelen. Niet alleen bij de les zijn die belangrijk, maar natuurlijk overal! Die spreken we als groep met elkaar af.

Bovenal hebben we veel plezier!

Als iets je toch nog niet duidelijk is, kun je me natuurlijk altijd bellen of een e-mail sturen of kijk bij Informatie. Ik zie je graag bij de yogales.

“Iejoor stond op drie poten te wiebelen
en bracht zijn vierde poot heel voorzichtig naar zijn oor.
Gisteren kon ik het nog, legde hij uit,
toen hij voor de derde keer was omgevallen
‘t is niet eens zo moeilijk.”